Samouzdravovací inzerát – Hledám….

Samouzdravovací novinky jsou dříve. Záměrně jako inzerát. Je to mé vyznání a možná Vaše příležitost.

Bylo to 22.10. před 5 lety. Potkala jsem nazvu to „maminku“ (dnes kamarádku, tehdy neznámou paní s Green Ways), a ta mi položila otázku. NEMÁTE POCIT, ŽE VÁM V ŽIVOTĚ NĚCO UTÍKÁ?

Otázka přišla a já jsem na ni byla připravená. HLEDALA JSEM A NAŠLA.

Našla jsem mnohem víc, než jsem si dokázala představit a to tam, kde bych to nečekala.

Jsem moc vděčná za tuto příležitost. Proto ji také nabízím. Získala jsem hodně: zdraví, druhou šanci na život, bohatství i obohacení, poznala jsem mnoho zajímavých lidí i míst, získala sebedůvěru, smysl života, výborné kamarády, plním si sny, mám svobodu časovou i finanční….

Není to vždy jednoduché, ale vždy obohacující, hodně mi to pomáhá a prospívá.

Čím déle jsem v Green Ways, tím více ji miluji. Je se mnou pořád – na horách, v ložnici, s rodinou… už si bez ní nedokáži představit život. Žiju to, co chci žít, a to je paráda.

Bylo těžké odejít z práce, nedokázala jsem si představit co budu dělat (ještě že mne vyhodili). Dnes si nedokážu představit, že bych to opět dělala. I dnes se mi sevře žaludek, když si na to období vzpomenu. Získala jsem nejméně 9 krásnějších let života a věřím, že budou i další.

Proto zde píšu. A jako moje parťačka Jarmila Vám dám stejnou otázku.

NEMÁTE POCIT, ŽE VÁM V ŽIVOTĚ NĚCO UTÍKÁ? A dodám. Chcete strávit desítky let, mnoho hodin v něčem co vám přinejmenším vadí bez vyhlídek na lepší možnosti?

Dnes jsem úspěšná a spokojená mamina, která má čas na rodinu a baví se životem, mám hodně zkušeností a baví mne pomáhat.

HLEDÁM A NABÍZÍM ZMĚNU. Není pro každého, to už za ta léta vím.

Vím, že těm, kteří ji přijmou změní životy. Možná budete někdy nedočkaví (jako já, protože budete vidět potenciál, tam, kde ho jiní nevidí), možná budete potřebovat pomoct, protože se budete osobnostně rozvíjet. Ráda Vám pomohu. Možná zjistíte jako já, že je to to nejlepší, co v životě můžete dělat. Možná také budete pořád na GW myslet, protože se stane Vaší součástí, protože uvidíte jak moc dokážete měnit sebe i svět k lepšímu.

HLEDÁM A NABÍZÍM ZMĚNU

VÁM, kteří máte rádi výzvy, chcete dělat smysluplné věci, být zdraví, šťastni, bohatí i obohacující a chcete něco v životě dokázat…Hledám lidi, kterých si budu vážit, kteří milují život. Hledám i ty, kteří si myslí, že by takovými chtěli být.

Protože až se nadchnete pro tuto práci, bude na zemi pár zdravých, lepších a úspěšných lidí víc a mne se s Vámi bude krásně pracovat a bude to o radosti z práce😀.

Jestli náhodou zjistíte, že to není to pravé, určitě získáte víc než ztratíte. ALE CO KDYŽ JE TO PŘESNĚ PRO VÁS? Jinak se to nedozvíte, jen tak, že to začnete dělat. Možná potřebujete potkat právě mne.

Jestli jste jako já připraveni, ozvěte se . Možná potřebuji potkat právě Vás.

Přeji Vám v životě krásné změny.

S láskou Adriána

PS: Je to náhoda?

Dnes jsme si na zahradě pod katalpou položili větší kámen. Byl mi nabídnut už dávno a já ho odmítla, nezdál se mi hezký a myslela jsem si, že ho nepotřebuji. Jak šel čas, tak jsem na něj pořád myslela a najednou jsem našla místo, kam by se hodil, a tak jsem si ho šla vyzvednout, dokonce se mi už líbí. Je to můj základní kámen nových možností a vztahů i v GW. Symbolicky byl položen přesně na mé páté výročí práce v GW, tak uvidíme.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené, Samouzdravovací novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: Samouzdravovací inzerát – Hledám….

  1. Pingback: Samouzdravovací novinky pro pohlazení duše i těla. | Samouzdravení

Napsat komentář