Zpívání mého těla nový kurz pro Vás

Na mých stránkách v liště co nabízím (když si na to kliknete v bodě 5.) naleznete ode dneška nový kurz, který bude možné si u mne objednat. Pro jistotu (pro ty kteří nesledují moje stránky neustále) to uvádím i zde.

Kurz  Zpívání mého těla:
je určen všechny bez rozdílu věků a zdravotního postižení,

Je určen všem, kteří chtějí pomocí velice příjemného cvičení (které je spíše uvolněním) doladit své tělo a dovést ho postupně ke zdraví. Jedná se o nekolik celků Tao cviků (délka jednotlivých celků od 10 min do max hodiny), které jsou velice staré (několik tisíc let) a účinné a dokáži pravidelným cvičením dostat člověka ze zdravotních potíží ke zdraví.

Jsou vhodné pro úplně všechny lidi (můj nejstarší klient je začal cvičit v 91 letech, s vrozenou srdeční vadou – nedovírání chlopní) nemají žádná omezení ani zdravotní (zvládnou je úplně všichni, některé dokonce i lidi po mrtvici upoutaní na lůžko)

Délka trvání  kurzu je cca 6 hodin cena je 800 Kč za účastníka/den, manželský pár platí 1200 Kč /den,

Chcete vědět co se bude cvičit:       

  • Jívový pás pro ženy (Letící drak pro muže) – je cvičení které upravuje hormonální rovnováhu, hubne se po něm v pase, pas se stává štíhlý a ohebný (mizí bolesti páteře), stimuluje vnitřní orgány, štítnou žlázu …
  • Paradoxní dechová gymnastika- je cvičení které upravuje dýchací, cévní a srdeční potíže a mnoho jiného
  • Cvičení osmi živlů – kdybyste necvičili nic jiného jenom to, uděláte pro svoje zdraví hodně. Navíc uvedené cvičení trvá jen cca 10 minut. Cvičení vylaďuje mozek, srdce a propojuje horní a dolní poloviny těla.
  • Čeká Vás ještě mnoho dalších zdraví prospěšných cvičení, které Vás většinou i chytí za srce a budou Vás bavit.

Jestli se chcete dožít vysokého věku ve zdraví psychickém i fyzickém, dejte svému tělu každý den malý dárek ve formě krátkého velice příjemného cvičení a tělo Vám to mnohonásobně vrátí jsem toho důkazem. Můžete se mne na to zeptat.

Prosím přineste si deku nebo karimatku na cvičení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pořádané akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář