Jednoduchá a dostupná jarní detoxikační kůra

Ráda bych Vám v tomto příspěvku ukázala jak si můžete levně a dostupně vyčistit svoje tělo teď na jaře a také se dozvíte jak mohou detoxikovat maminky v těhotenství.

 

Jednoduché detoxikační byliny a rostliny

Příspěvek byl publikován v rubrice Moje videa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: Jednoduchá a dostupná jarní detoxikační kůra

  1. vzmijova napsal:

    Omlouvám se, ale -moje videa- se mi nezobrazují, nevím proč.
    Děkuji
    Vlasta Zmijová

  2. Hanka Novotna napsal:

    Mila pani Adriano, moc vas zdravim . Dnes jsem sledovala porad Sama doma, kde jste uvadela mast na klouby. Byla vyrobena z cibule, cesneku a kurkumy, ale nerekla jste, jak se vyrobi. Proto vas prosim o zverejneni postupu vyroby. Preji vam pevne zdravi a dekuji. S usmevem Hanka Novotna Harrachov

    • Adriána Kašparová napsal:

      Dobrý den Hani.
      Výrobu Cibulovo česnekové masti najdete v mých videách Cibule jako lék, nebo tak nějak se to jmenuje. Pak už se jen do ní přidá kurkuma. Kdybyste si ji nechtěla vyrábět, mohu Vám ji za 160 Kč vyrobit, ale to mi prosím napište do mailu, že by jste o ní měla zájem. Můj mail je adriana,kasparova@seznam.cz

  3. Dany napsal:

    Dobrý den paní Adriano,
    konečně se dostávám k tomu, abych vám moc poděkovala za krémy – na pleť i na ruce , jsou bezvadné ( vlastně byly – už musím objednat další :)), chlorella mně také prospívá a Bachovy esence mě pěkně vylaďují:). Je to super!!!
    Jen ječmen mi zatím moc „nejede“, tak jsem užívání zatím odložila a budu to zkoušet znovu po menších dávkách. Nevím, proč mi nechutná – poradíte mi , prosím, jak na to ?
    Děkuji moc za odpověď a přeji krásné a pohodové dny, Dana.

  4. cibulka napsal:

    Pani Kašparová chtěla jsem se zeptat,jestli také vyrábíte něco na celulitidu.Během půl roku se mi udělali velké ďolíčky.Začala jsem chodit na lymfodrenáže.Máte nějakou radu.Děkuji Cibulková

    • Adriána Kašparová napsal:

      Na celulitidu vyrábím olej, který opravdu zabírá (100ml za 390 Kč)- sama jsem se s tím léta potýkala a zelený ječmen Vám dokonce dokáže zmenšit strie jestli je máte. Jestli chcete více informací zavolejte mi.

      • Adriána Kašparová napsal:

        Dobrý deň.

        Nechtovú mykózu musíte liečit i vnútorne, hlavne sa snažte telo dostať do zásaditého prostredia (najlepšie funguje jačmeň a chlorella) pomáha veľa zeleniny, sodné kúpele… je toho veľa, bolo by to skoro na poradňu. Z vecí, ktoré sa aplikujú z vonku doporučujem cibulovo cesnakový krém, výrobu najdete v Mojich videách a pridajte si do neho i kurkumu ale z dlhodobého hľadiska to nebude asi fungovať len sa to zmierni pokiaľ sa nebude problém riešiť i vnútorne. Do jedál zaraďte kurkumu, škoricu, jablčný alebo Ume ocot, pomáhajú riešiť problém z vnútra.

Napsat komentář