Pomozte mi vyzkoušet balzám na vlasy

Dobrý den.

Nedalo mi to a musím Vás oslovit dříve než za měsíc protože se mi povedlo vyrobit po nekolikaletém zkoušení výborný balzám a šampon na vlasy v jednom.
Vždy jsem měla vlasy rychle se mastící a z mého pohledu velice jemné.

Asi byste nevěřili, jak mi to vadilo, že nemám neco pořádného co zabere na všechno související s vlasy, dá de přepravit k zákazníkovi, nekazí se to, je to levné a je to přírodní :-).
A konečně se povedlo, mám pocit že funguje téměř okamžitě na problémy se svěděním hlavy, ničí lupy a zahušťuje vlasy a vrací jim vitalitu. Vyzkoušela jsem ho na sobě asi 2x a jsem nadšená. Ráda bych Vám ho prodávala, ale potřebuji zjistit, zda funguje i u ostatních lidí takže sháním 10 dobrovolíků kteří si ode mne koupí prášek bylin cca na 2-3 zábaly podle délky vlasů.

Protože budete pokusní králíci :-) tak budete mít uvedenou dávku za poloviční cenu. Chystám se ho prodávat za 210 Kč 100 g takže Vás by stál 110 Kč. Budu za to ale chtít Vaše zkušenosti, které mi po využívání napíšete mailem nebo zde do komentářů.

Balzám bude na podnět mé dcery oproti původní variante více voňavý, lépe smývatelný (u dlouhých vlasů se smýval hůře) a bylinkový, ale bude i kvalitnější.

Složení:
Kaštan, Levandule, Pískavice, Marocký jíl, Henna bezbarvá, Šalvěj, Bříza- Pro vlasy které chtějí zachovat barvu – Nebarvící zábal a šampon
Kaštan, Ořech, Pískavice, Marocký jíl, Henna bezbarvá, Kopřiva, Bříza – Pro vlasy které malinko ztmavnou –  Základní zábal a šampon

Příprava a používání:
Jako zábal:
cca 30 – 50g zalít horkou vodou 60-80°C tak, aby konzistence hmoty byla taková pudingová. Nanese se na vlhké vlasy, hlavně na kořínky, ale nejlépe na celé vlasy.
Vlasy se zabalí do potravinářské folie a nechají se alespoň 30 minut  pod folií (maximu se meze nekladou naopak čím déle tím lépe já jsem  měla balzám i 3 hodiny). Pak se hlava pořádně umeje (spláchne až do pořádného vymytí balzámu).Není nutno po zábalu
vlasy umývat šamponem.
Jako šampon – nedoporučuji je to škoda nevyužít celý potenciál směsi:
cca 20 – 40g zalít horkou vodou 60-80°C tak, aby k
onzistence hmoty byla taková pudingová, klidně řidší puding. Nanese se na vlhké vlasy, hlavně na kořínky, ale nejlépe na celé vlasy. Nechte balzám působit alespoň 5 minut pak se malinko ještě vlasy namočí hodně se promasírují a spláchnou (manžel si ho dělá do vany, nejprve si nanese balzám a pak relaxuje ve vaně a pak si ho smeje a ještě chvíli se nechá naložený ve výluhu – využívá potenciál bylin i na kůži a pak se opláchne). Pozor v případě základního balzámu můžete mít trochu zažloutlou vanu, dá se to umýt ale chce to trochu péče a nejlépe hned.
Je možné na začátek, než si vlasy zvyknou použít druhé mytí i šamponem nebo v případě že se Vám dobře nevymyje.

Myslím, že budete koukat co to s Vámi udělá:-).

Jestli ho chcete zkusit napište mi objednávku na mail adriana.kasparova@seznam.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Pořádané akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: Pomozte mi vyzkoušet balzám na vlasy

  1. lucianka80 napsal:

    Dobrý večer paní Adriano ráda budu vaším pokusným králíkem.:))

  2. rukaya napsal:

    Mila pani Kasparova,
    rada bych se zeptala. Mam k dispozici Marocky jil, ale jsou to ztvrdle „hroudy“. Snazila jsem se, je v hmozdiri rozdrtit, ale mistni zeny mi rekly, ze to nema smysl, ze se v horke vode rozpusti. Problem je v tom, ze pri myti vlasu, se musi dukladne vycesavat pisek. Vas jil je predpokladam v prasku. Neni tedy problem, ze by zustal v hlave pisek? Nemate napad, jak jinak ziskat prasek z tech hrud?
    Jeste k tomu slozeni- kastanem je myslena kura nebo kvet?
    Predem moc dekuji za Vasi odpoved a moc si vazim Vasi prace a snahy pomoci druhym.
    S pozdravem Rukaya

    • Adriána Kašparová napsal:

      Dobrý den.

      Mám jíl jako prášek a opravdu dá trochu práce ho vymýt. Hroudy se dle mého názoru také dají použít tak že si z nich kus ulomíte to rozpustíte ve vodě a nanesete (jakmile je to rozpuštěné, tak je jedno, zda to byl prášek, nebo hrouda ženy mají pravdu. Může se stát, že Vám část jílu ve vlasech zůstane ale myslím, že to až tak nevadí. Prášek z hrud je bez pořádného mlýnku nebo dobrého robota sekacího (kterého si sekáním hrud zničíte), těžké dostat ale opravdu to není potřeba. Stačí pevná podložka, kladivo na rozbouchání a možná jestli se Vám bude chtít to mít jemnější tak sekáček robota by už drť měl zvládnout (ale je to zbytečné). Kaštan je myšlen drť plodu.

  3. Mihee napsal:

    Mila Adri,
    jeste plati nabidka na pokuseho kralika, nebo je jiz balzam v prodeji? Dekuji a preji krasne a pohodove dny a vse nejlepsi nejen do Noveho roku.
    Misa

  4. helenka napsal:

    Nemohu jinak než velebit suchý šampon na vlasy. Mám vlasy hodně prošedivělé, používám tmavou verzi prášku. Protože jsou suché, umývala bych si je mokrou cestou po 8 dnech. Osmý den po umytí vodou a tekutým šamponem je ale zasypu suchým šamponem, pořádně vykartáčuji a za 10 dní zopakuji. ( pozor na bílé límečky 2-3 dny po ošetření suchým šamponem) Používám kartáče s kančími štětinami. Je to investice cca 200 Kč za kus, ale vyplatí se. Mám v každé ruce jeden a tak vlasy kartáčuji 2x denně do lesku. Také proto není potřeba tekutého šamponu a vody. Objevila jsem tento postup díky nabídce paní Adriánky a jsem s jejím produktem nadmíru spokojená !!! Již na vlasy nepotřebuji nic jiného.

Napsat komentář