Samouzdravovací novinky – Mějte v duši krásně.

Moji milí.

Červen.

To je velice hezké období. Je teplo, imunita je nastartovaná, nálada spíše lepší, venku je krásně a ani v dešti není zima.

Ideální doba na zlepšení života, vztahů, zdraví, snění a plánování….

Chytněte se příležitosti, poslouchejte tělo a užívejte života bez ohledu na situaci a místo.

Všude je krásně pokud máte v duši krásně.

Také toho využiju a potkáme se s novinkami opět v září. Budu se zas na Vás těšit.

(Výroba kosmetiky, preparátů a poradna pokračují i o prázdninách)

  • Mám pro Vás nový luxusní krém proti pigmentovým skvrnám s kys. hyaluronovou a rostlinnými kolageny jsou v něm i kousíčky myrhy, která se v krému bude rozpouštět, takže ji doporučuji zamíchat. Je hodně hojivá.
  • Vyrobila jsem také letní balzám na rty s jemnou vůni manga a malin.
  • Bachovy esence jsem se rozhodla věnovat své dlouholeté klientce Marcele Brimové vím, že udělají radost. Gratuluji.

Dle čínské medicíny je červen měsíc tenkého střeva, symbolu ohně.

Střevo přijímá a zpracovává živiny pro celé tělo i duši. Je proto v tomto období obzvláště důležité jakou energii do těla přijímáme (jídlo i myšlenky). Střevo velice citlivě reaguje na nálady pozitivní i negativní.

Dopřejme si proto kvalitní jídlo a radostný život. Když totiž budeme posilovat střevo, posilujeme zároveň i srdce. Střevo ovlivňuje i močák, slinivku, páteř, žaludek i sliznice.

Oslabení se projeví průjmem, plynatostí, pálením močového měchýře a močením po stresu Celiakií (tito lidé většinou nežijí život, který by chtěli), Crohnem (zažívají dlouhodobý konflikt a mnohokrát chtějí vládnout, neberou ohledy na ostatní)

Střevo výborně posílíme ječmenem, chlorelou, zeleninovými šťávami a zeleninou, saláty, ovocem, kořením a bylinami (můžeme použít jakékoliv koření, vše na střevo působí dobře).

Život je krásný a lidi okolo jsou tady, aby se nám lépe žilo.

Přeji hodně radosti a nezapomenutelných zážitků

S láskou Adriána

Příspěvek byl publikován v rubrice Samouzdravovací novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář