Liftingový krém

Mám pro Vás novinku a tou je Liftingový krém.

Začala jsem ho vyrábět, protože i já už potřebuji dokonalou péči o obličej, přece jsem už trochu starší holka, a tak chci, aby moje pleť vypadala co nejlépe a proto vzniknul i pro Vás. Krém je mírně parfemovaný, aby se dal používat i na oční okolí, je vysoce hydratační a liftingový, je hojivý a relaxační. Neznám na světě lepší a kvalitnější suroviny a olejíčky, než jsem dala do krému.

Cena je      420 Kč klasický cca 30 ml kelímek.

Dle prvních ohlasů mých klientek je krém výborný a jeho složení máte zde:

 

Liftingový krém s Q10 a hedvábím:

Na vyhlazení vrásek, vypnutí kůže, hydrataci a odstranění kožních potíží.  Je možné ho namazat na chléb a sníst (je čistě přírodní), ale je to škoda.Děkuji Vám, že jste se rozhodli ho vyzkoušet. V případě jakýchkoliv dotazů mne kontaktujte na www:samouzdraveni.cz.

Někdy je krupičkovatý, ale to je dobře. Při nanášení na pleť Vám zároveň udělá peeling (neinvazivní) a po zahřátí na pokožce se krupička rozpustí a při mytí obličeje večer se Vám odlouplá kůžička smyje. Získáváte tak 2 v 1 peeling i krém dohromady.

Po nanesení je pleť chvíli mastná, ale za cca 1 min. dojde ke vstřebání krému. V případě, že ne, tak stačí přebytečný krém otřít do ubrousku. Nanášejte velice malá množství, aby mohlo dojít ke vstřebání krému, a déle Vám vydrží.
Másla: Bambucké nejvyšší kvality, bambucké dearomatizované, Cupuacuové, Kakaové, Hroznové, kokosový tuk,
Oleje: Avokádový, Pistáciový, Opunciový, Makadamový, Arganový, Broskvový, Mandlový, Nimbový, Kaštanový, Pískavicový, Jojobový, Mrkvový, z Lískových ořechů
Včelí vosk, Q10 a hedvábné proteiny
Olejíčky: Růže, Neroli, Slaměnka, Vetiver, Levandule, Růžová palma, Patchouli

Krém je mírně parfemovaný, aby se dal používat i na oční okolí, je vysoce hydratační a liftingový, je hojivý a relaxační. Neznám na světě lepší a kvalitnější suroviny a olejíčky, než jsem dala do krému.

Navíc obsahuje bachovy květinové esence.              Krém není nutno uchovávat v lednici a vydrží cca 3 měsíce

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené, Pořádané akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář