Mé první 3 měsíce s Balanc olejem. Určitě stojí za užívání.

Moji milí

Kdo mne zná ví, že pořád s něčím experimentuji, ale věrná zůstávám GW. Vypadá to, že si k zelenáčům přidám Balanc olej od Zinzino. Nejprve jsem ho řádně testovala (nechtěla jsem poslat neověřené informace, již jsem se dvakrát spálila) a tak ho již 3 měsíce užívám a testuji. Co se u mne změnilo?

  • Před užíváním oleje jsem 4 roky nemohla v noci spát (opravdu každá noc byla náročná), dokonce jsem musela v noci chodit nebo si alespoň masírovat nohy od kolen dolů. Již po cca 10 dnech užívání najednou mohu spát a spím klidně a dobře každou noc. Kdyby nic jiného, kdo nemůže spát dá mi za pravdu, že to za to stojí.
  • Stratila jsem lišej který jsem měla pod kolenem asi přes 10 let
  • Na levé ruce mám od narození tečky-zvýšenou pigmentaci, kdo mne zná, ví že to ke mne patří a najednou mi začali po 49 letech tečky mizet a celkově mám lepší pocit z kvality své kůže
  • Zlepšil se mi trochu zrak, takže si již opět večer čtu (již delší dobu jsem večer nečetla, nebavilo mne, že na čtení špatně vidím a brýle nechci). I kdyby to již nepokračovalo, komu se zlepší okolo padesátky zrak jen tak sám od sebe?
  • Před léty jsem byla nemocná a ztratila jsem část vlasů a překvapivě mi teď rostou malé podrosty na celé vlasové části. Již jsem nedoufala, že by se mi mohli vrátit.
  • Přestala jsem v noci chodit na záchod (už se mi to občas stávalo) již asi měsíc kvůli tomu v noci nevstávám a vydržím déle i ráno nemusím jít hned na záchod.
  • ptala jsem se mnoha uživatelů, které náhodně potkávám a stejně jako na GW slyším na Balanc olej a Zinzino jen dobré ohlasy

Pokud Vás to zaujalo, máte zde krátké 9 minutové video ukázku proč olej Balanc oil a proč ne jiný

https://youtu.be/ScUswhtzW1w

Zde máte odkaz na stránky abyste se mohy podívat na produkty. Než objednáte, nejprve se mne ptejte, jsou tam možné slevy a zodpovím otázky:

https://www.zinzino.com/2012854308
Příspěvek byl publikován v rubrice Samouzdravovací novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář